vineri, 28 noiembrie 2014

Ponta, Dragnea şi cu Ghiţă vor pieri pe limba internetului. Voi credeţi că tinerii din PSD nu au cont de Facebook?

http://www.gandul.info/puterea-gandului/ponta-dragnea-si-cu-ghita-vor-pieri-pe-limba-internetului-voi-credeti-ca-tinerii-din-psd-nu-au-cont-de-facebook-13662287
Oameni normali, cu vederi de centru stânga îi provoacă pe toţi social democraţii care sunt cinstiţi, incoruptibili, decenţi, să reformeze stânga.Nu mai vor mincinoşi, nu mai vor tupeişti, nu mai vor şmecheri care au contracte cu statul, nu mai vor hoţi care strigă hoţii. Nu mai vor ca pseudo-reforma să fie urlată de cei care au devenit miliardari sugând bani de la bugetul statului. Nu-i mai vor pe Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Sebastian Ghiţă la butoane. Ei nu reprezintă stânga cu adevărat, ei nu sunt simbolurile unei social-democraţii reale în România. Aşa cum nu sunt nici baronii penali care conduc la Iaşi, Constanţa, Olt, Dolj, Gorj, Satu-Mare sau Constanţa. 
 
Ştiu foarte mulţi oameni decenţi, oneşti, care vor o stânga autentică şi incoruptibilă. Pe care îi mână în lupta cu viaţa bunul simţ, corectitudinea, ajutarea aproapelui. Şi care nu se regăsesc în PSD-ul condus de cei trei. 
 
Vorbele unui profesor care a votat cu Iohannis, deşi a pus ştampila pe PSD la multe tururi de scrutin, au valoare de manifest pentru toţi cei care împărtăşesc idei de stânga: „Ponta, Dragnea şi Sebastian Ghiţă vor pieri pe limba internetului, facebook-ului şi pe tupeul lor. Voi credeţi că tinerii din PSD nu au cont Facebook? Că nu au acces la internet? Credeţi că tinerii PNL-ului sunt mai frumoşi decât cei ai PSD-ului? Nu. Sunt la fel de tineri şi de inteligenţi şi de cinstiţi. Îmi spun studenţii la cursuri. Problema nu e de stânga-dreapta. Nu le este ruşine să fie social-democraţi în gândire. Problemă e că PSD trebuie reformat, iar şefii şi baronii de acum trebuie să părăsească partidul. La Iaşi, tineretul vorbeşte despre nunta faraonica a fiicei primarului Nechita, care a dat foarte prost în rândul activului de partid. Tinerii aceştia încep să prindă glas, să spună cu voce tare că şefii PSD strică imaginea unei doctrine de centru stânga reale. Credeţi că ei vor corupţi? Vor minciună? Nu vor. Revoluţia în PSD tot pe Facebook şi internet porneşte".
 
Ieri, am văzut un partid în derivă, condus de trei lideri cu viziune totalitaristă. Toată ruşinea social democraţiei păţită de alegeri, în turul 2, e „rezolvată", după o vacanţă la Dubai, de 3 oameni: unul care a făcut ture-ture în România că să capete susţinere, Liviu Dragnea. Şi doi băieţi care au plecat la zbenguială prin cluburile din Emirate.
 
Ca şi la alegerile pentru Cotroceni, şi în PSD, triadei Ponta-Dragnea-Ghiţă tot de la internet i se va trage. E doar o chestiune de timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu